FOTO: Neznámy páchateľ poškodil novú bránu na cintoríne v Nižnej Šebastovej. Nevideli ste niečo podozrivé?


Neznámy páchateľ poškodil novú bránu na cintoríne v Nižnej Šebastovej

FOTO: Neznámy páchateľ poškodil novú bránu na cintoríne v Nižnej Šebastovej. Nevideli ste niečo podozrivé?
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Technické služby mesta Prešov

Neznámy páchateľ poškodil novú bránu osadenú na cintoríne v Nižnej Šebastovej. Bránu momentálne nie je možné zatvoriť, a preto je potrebné ju opraviť. Technické služby mesta Prešov žiadajú svedkov tohto incidentu o pomoc. 

„Ďakujeme neznámemu silákovi, ktorý si zmeral svalovú kapacitu s kovovým stĺpom, ktorý držal novú bránu osadenú na cintoríne v Nižnej Šebastovej. Či už išlo o snahu neznámeho superhrdinu preveriť si svoje fyzické limity alebo o snahu neznámeho vodiča otestovať pevnosť nápravy, stĺp sa ukázal ako ten inteligentnejší a ustúpil,“ uvádzajú technické služby. 

„A tak vám, žiaľ, namiesto oznamu, že oplotenie cintorína v Nižnej Šebastovej je už pred Dušičkami tiež dokončené, musíme oznámiť, že tak bude až po Dušičkách. Snažíme sa dať to doporiadku do štvrtka, neberte to ale prosím ako verejný prísľub.“

Technické služby prosia verejnosť o pomoc. Ak ste videli v súvislosti s týmto poškodením nového plota na cintoríne v Nižnej Šebastovej niečo podozrivé, neváhajte technické služby kontaktovať. 





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj