FOTO: Ďalší nezodpovední vodiči pod vplyvom alkoholu. Za volant si s promile sadol aj traktorista


Ďalší nezodpovední vodiči pod vplyvom alkoholu, medzi nimi aj traktorista

FOTO: Ďalší nezodpovední vodiči pod vplyvom alkoholu. Za volant si s promile sadol aj traktorista
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj

Polícia v Prešovskom kraji riešila koncom týždňa v Prešovskom kraji ďalších  nezodpovedných vodičov pod vplyvom alkoholu. Medzi nimi sa objavil aj jeden traktorista. Všetci traja aktéri boli obmedzení na osobnej slobode a po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov boli obvinení z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Prvý 33-ročný vodič šoféroval po ceste od obce Štefanovce, okres Prešov, kde ho zastavila policajná hliadka a podrobila ho kontrole. V rámci kontroly bola u muža vykonaná aj dychová skúška, ktorá odhalila viac ako 2,1 promile.

Z miesta nehody ušiel

Druhý 25-ročný vodič viedol auto od obce Žehra na Spišské Podhradie, keď pri prejazde zákrutou za železničným priecestím prešiel do protismeru a narazil do auta pred rodinným domom, ktoré práve cúvalo. Tento vodič však na mieste nehody nezotrval a odišiel. 

„V krátkom čase bol však policajnou hliadkou vypátraný a podrobený dychovej skúške. Tá dosiahla hodnotu viac ako 2,7 promile,“ uvádza Krajské riaditeľstvo PZ v Prešove v príspevku na sociálnej sieti. 

Vodič traktora pod vplyvom

Tretím vodičom bol 57-ročný muž, ktorý šoféroval traktor po ceste v obci Hrabovec nad Laborcom, keď ho zastavila a skontrolovala policajná hliadka. Dychová skúška u tohto vodiča odhalila hodnotu viac ako 1,6 promile. 





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj