V Humennom našli mŕtve telo ženy pri bytovke, pravdepodobnou príčinou je pád z okna


V Humennom našli vedľa bytovky mŕtvu ženu

Foto: V Humennom našli mŕtve telo ženy pri bytovke, pravdepodobnou príčinou je pád z okna Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Ráno v Humennom sa začalo tragédiou, keď vedľa bytovky na Námestí Slobody našli bezvládne telo 77-ročnej ženy. Podľa zdroja TV JOJ, ktorý o tragédii informoval, sa predpokladá, že príčinou jej smrti bol pád z okna na vyššom poschodí.

Incident sa odohral krátko pred pol šiestou ráno, keď telo na chodníku zaregistroval náhodný okoloidúci, ktorý privolal záchranku. Žiaľ, zasahujúci lekár už len skonštatoval smrť.

Polícia pri ohliadke miesta činu zisťovala totožnosť nebohej, ktorú identifikovali ako miestnu 77-ročnú obyvateľku bytovky. „Vyšetrovanie ukázalo, že ide o 77-ročnú miestnu ženu,“ potvrdila pre portál noviny.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Na mieste zasahoval aj kriminalistický technik, ktorý dokumentoval okolnosti prípadu. Presná príčina smrti zostáva neznáma, pričom lekár cudzie zavinenie zatiaľ nevylúčil ani nepotvrdil. 

Polícia zatiaľ nepotvrdila, či išlo o úmysel alebo nešťastnú náhodu, hoci podľa zdroja TV JOJ pracuje s verziou pádu z okna vyššieho poschodia. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj