Výstavba Futbal Tatran Arény sa blíži do finále: Na čom aktuálne robotníci pracujú?


Výstavba Futbal Tatran Arény sa blíži do finále

Foto: Výstavba Futbal Tatran Arény sa blíži do finále: Na čom aktuálne robotníci pracujú? Foto: Mesto Prešov

Výstavba Futbal Tatran Arény sa blíži do finále a stavebné práce sa na viacerých miestach v areáli dostávajú do záverečnej fázy. Výsev trávnika na hracej ploche bol ukončený, povrch na parkovisku na Čapajevovej bol vyasfaltovaný a na parkovisku na Björnsonovej boli práce úplne ukončené. 

Najviac sa pracuje na hlavnej tribúne, kde sa okrem iného pokračuje v montáži oceľových prvkov, strechy, okien, výťahov a taktiež boli premaľované interiéry. Pri tribúnach B, C a D sa začal pripravovať podklad pre umelý trávnik. 

Je to priestor, na ktorom sa budú rozcvičovať hráči ako náhradníci vsupujúci do zápasu. Okrem spomenutých prác sa montuje aj celkové osvetlenie ihriska a murovali sa steny turniketov. So stavbou sa nedávno prišli oboznámiť aj niektorí poslanci Mestského zastupiteľstva v Prešove. 

„Očakáva sa aj správa delegácie zástupcov Únie eutópskych futbalových zväzov zo Ženevy, ktorá navštívila stavenisko 24. septembra. Správa má byť spojená s odporúčaniami všetkým stranám zúčastneným na výstavbe štadióna,“ uvádza spoločnosť Futbal Tatran Aréna. 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj