Na sídlisku v Humennom došlo k brutálnej bitke: Útočník mužovi spôsobil vážne zranenie hlavy


Na sídlisku v Humennom došlo k brutálnej bitke

Foto: Na sídlisku v Humennom došlo k brutálnej bitke: Útočník mužovi spôsobil vážne zranenie hlavy Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Na sídlisku v Humennom zaútočil 20-ročný páchateľ na 19-ročného mladíka. K bitke došlo na schodoch pri bytových domoch, poškodený utrpel vážne poranenie hlavy. O prípade informuje TV JOJ, podľa ktorej bol páchateľ aktérom bitky aj pred dvoma mesiacmi, po ktorej skončili v nemocnici dvaja zranení. 

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Ligdayovej napadnutý mladík utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie viac ako 28 dní. Hliadka po incidente zadržala 20-ročného Humenčana, ktorý skončil v cele policajného zaistenia.

„Voči 20-ročnému mladíkovi bolo vznesené obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom výtržníctva,“ dodala hovorkyňa Jana Ligdayová. V prípade bol spracovaný návrh na väzobné stíhanie a po pár dňoch, ktoré muž strávil v cele, o ňom rozhodoval Okresný súd Humenné.

Obvinený pre prečin ublíženia na zdraví spolu s prečinom výtržníctva bol sudkyňou pre prípravné konanie Okresného súdu Humenné vzatý do väzby na základe dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti,“ povedala Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, obvinený podal sťažnosť.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj