Po príchode z práce napadol tínedžer dvojicu, u ktorej býval. S nožom v ruke sa vyhrážal zabitím


Tínedžer sa dvojici vyhrážal zabitím

Foto: Po príchode z práce napadol tínedžer dvojicu, u ktorej býval. S nožom v ruke sa vyhrážal zabitím Foto: Facebook/Polícia SR

Na Hornom Zemplíne zažila dvojica vo svojom byte to, na čo by ani nepomyslela. Tínedžer, ktorý u nich býval, sa k nim po príchode z práce približoval s nožom v ruke a vyhrážal sa zabitím. Muža okrem toho udrel päsťou. O prípade informuje TV JOJ

Polícia uvádza, že mladík nemal na svoje konanie žiaden dôvod. „Po príchode do bytu, bez predchádzajúceho konfliktu či zjavného dôvodu, udrel muža päsťou do hlavy. Konfliktu sa snažila zabrániť žena, no taktiež bola mladíkom napadnutá,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Opäť na slobode

Zasiahnuť musela policajná hliadka, vyšetrovateľ tínedžerovi vzniesol obvinenie pre trestný čin nebezpečné vyhrážanie. Po pár dňoch bol vzatý do väzby z obavy, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať. Aktuálne je však podľa TV JOJ opäť na slobode. 

Súd prijal písomný sľub obvineného ako náhradu preventívnej väzby a obvineného prepustil na slobodu za súčasného dohľadu nad správaním probačného a mediačného úradníka,“ uvádza hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová.

Zákaz požívania alkoholických nápojov

Príčinou násilného konania mohli byť návykové látky. Z toho dôvodu mu súd uložil zákaz požívania alkoholických nápojov a iných návykových látok. Okrem toho musí policajtovi, prokurátorovi alebo súdu, ktorý vedie konanie, oznámiť každú zmenu miesta pobytu. Vyšetrovanie prípadu stále prebieha, obžaloba zatiaľ prokurátorom podaná nebola.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj