FOTO: Poslanci kontrolovali stavbu nového štadióna v Prešove. Stihnú ho dokončiť na UEFA U21?


FOTO: Poslanci kontrolovali stavbu štadióna, cieľom UEFA U21 v 2025

FOTO: Poslanci kontrolovali stavbu nového štadióna v Prešove. Stihnú ho dokončiť na UEFA U21?
Galéria: 11 fotiek
Foto: Facebook/ Richard Dubovický

Poslanci mesta Prešov sa nedávno zúčastnili kontrolného dňa na stavenisku nového futbalového štadióna, ktorý má byť dokončený do roku 2025. Vzhľadom na prebiehajúce stavebné práce je cieľom projektu zaručiť, že štadión bude pripravený pre majstrovstvá UEFA U21, ktoré sa plánujú uskutočniť práve v tomto termíne. Podľa aktuálnych informácií a kontroly, ktorú vykonali mestskí zástupcovia, sa stavba vyvíja podľa plánu.

Galéria: 11 fotiek

Na kontrolnej obhliadke nechýbal ani poslanec Richard Dubovický, ktorý na svojom profile na sociálnych sieťach zdieľal najnovšie zábery zo štadióna. Fotografie ukazujú nielen rozsiahlu pracovnú činnosť na mieste, ale aj spokojnosť pracovníkov, ktorí dozerajú na vývoj projektu. Na snímkach môžeme vidieť, ako zástupcovia v reflexných vestách a prilbách skúmajú projektovú dokumentáciu priamo na mieste. „Som nesmierne hrdý a potešený, že naše mesto bude mať takýto moderný štadión,“ vyjadril sa Dubovický.

Galéria: 11 fotiek

Nový štadión v Prešove predstavuje najväčšiu investíciu v regióne za posledné roky. Zatiaľ sa všetko zdá byť na dobrej ceste a aj odborníci potvrdili, že práce pokračujú podľa harmonogramu. Moderný športový areál má byť nielen stánkom pre futbalových fanúšikov, ale aj symbolom rastúceho významu Prešova na mape športových udalostí v Európe.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj