V Prešove chytili vodiča s 3,3 promile. Za volant si sadol úplne na mol, polícia zasiahla v poslednej chvíli


Opitý vodič v Prešove nafúkal 3,3 promile, polícia ho zastavila včas

Foto: V Prešove chytili vodiča s 3,3 promile. Za volant si sadol úplne na mol, polícia zasiahla v poslednej chvíli Foto: freepik.com (ilustračné)

Prešovské ulice opäť zažili moment, ktorý mohol skončiť tragédiou. Včera dopoludnia zastavila policajná hliadka na Sabinovskej ulici 51-ročného vodiča, ktorý sa nevyhol bežnej dopravnej kontrole. To, čo nasledovalo, zaskočilo aj skúsených policajtov.

Vodič bol okamžite podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok hovorí za všetko – neuveriteľných 3,3 promile alkoholu. Obyčajná kontrola takmer odhalila potenciálnu katastrofu, ktorá sa, našťastie, skončila bez nehody či zranení.

Muž skončil s putami na rukách

Muž, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu, bol okamžite zadržaný a obmedzený na osobnej slobode. Policajti ho umiestnili do cely predbežného zaistenia a hrozia mu vážne obvinenia za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Ak by sa ho nepodarilo zastaviť, výsledok jeho jazdy mohol byť oveľa horší. Polícia opakovane upozorňuje na nebezpečenstvo a vyzýva vodičov, aby sa správali zodpovedne.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy