Bizarná uzávierka v Chmeľove. Cesta uzatvorená na hodiny kvôli vytekajúcej jablčnej šťave, polícia odporúča obchádzku


Kamión s jablčnou šťavou zablokoval Chmeľov, cesta uzavretá na dlhé hodiny

Foto: Bizarná uzávierka v Chmeľove. Cesta uzatvorená na hodiny kvôli vytekajúcej jablčnej šťave, polícia odporúča obchádzku Foto: FreePik, iStock/ Ilustračná fotografia

Nezvyčajná dopravná nehoda skomplikovala situáciu na ceste I/21 v obci Chmeľov, kde sa dnes ráno prevrátil kamión prevážajúci 70-percentný jablčný koncentrát. Vytekajúca jablčná šťava spôsobila šmykľavý povrch, čo si vyžiadalo okamžitú uzávierku cesty.

Na mieste zasahujú hasiči, ktorí sa snažia situáciu dostať pod kontrolu, no podľa najnovších informácií od polície môže uzávierka trvať ešte niekoľko hodín. „Informácie od policajta v Giraltovciach - uzatvorené na niekoľko hodín,“ popísal situáciu jeden z miestnych vodičov. Situáciu monitoruje aj dopravný servis Prešov, ktorý varuje vodičov pred možnými rizikami.

Potvrdenie o obmedzeniach na Chmeľovskom kopci prišlo aj od polície. Podľa informácií zverejnených Krajským riaditeľstvom Policajného zboru SR - Prešovský kraj došlo v ranných hodinách k poruche kamióna, z ktorého uniká kvapalina, čo výrazne zhoršilo prejazdnosť úseku a spôsobuje tvorbu kolón. Na mieste je prítomná policajná hliadka, ktorá riadi dopravu a autá púšťa striedavo. Vzhľadom na vysoký počet vozidiel prechádzajúcich týmto úsekom je však premávka výrazne spomalená. Polícia vyzýva vodičov, aby rešpektovali pokyny a v prípade možnosti sa danému úseku vyhli, prípadne zvolili alternatívnu trasu. 

Zdroj: Facebook/ Dopravný servis PO a okolie/ A. C.

Cesta I/21 je v obci Chmeľov uzavretá obojsmerne, pričom na Lipníkoch je doprava odklonená na Hanušovce nad Topľou. Vodiči sú vyzývaní, aby využili alternatívne trasy, pretože predpokladané čistenie cesty a odstránenie následkov nehody bude trvať dlhší čas.

Zdroj: Google Maps



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy