Nepríjemný štart do štvrtkového rána: Zrážka áut ochromila rannú špičku v Prešovskom kraji


Zrážka áut na Sekčove ochromila rannú špičku a skomplikovala dopravu

Foto: Nepríjemný štart do štvrtkového rána: Zrážka áut ochromila rannú špičku v Prešovskom kraji Foto: Facebook/ Dopravný servis PO a okolie/ T. H.

Rušné štvrtkové ráno prinieslo nepríjemné prekvapenie pre vodičov na križovatke ulíc Rusínska a Armádneho generála Svobodu v Prešove. Dopravná nehoda medzi dvoma osobnými vozidlami zablokovala časť vozovky, čo spôsobilo výrazné zdržanie v rannej dopravnej špičke na jednom z najvyťaženejších úsekov na Sekčove. 

Na mieste nehody boli viditeľné dve zrázané vozidlá – Toyota a Mercedes. K zrážke došlo priamo na hranici križovatky. Nehoda zapríčinila kolóny, a to aj napriek tomu, že dopravu usmerňovali svetelné signály. Podľa našich informácií nedošlo k vážnym zraneniam. Na mieste zasahovala aj polícia. 

Dopravné nehody v tomto úseku nie sú ničím nezvyčajným, keďže ide o jednu z najfrekventovanejších križovatiek v meste, kde často dochádza k kolíziám, hlavne v čase rannej a popoludňajšej špičky. Vodiči preto vyzývajú na väčšiu obozretnosť a ohľaduplnosť v tomto úseku.

Premávku komplikuje aj ďalšia nehoda neďaleko Levoče

Vodiči z ciest prešovského kraja informovali aj o ďalšej nehode. K tej malo dôjsť na hranici Prešovského a Košického kraja. K zrážke dvoch aut došlo neďaleko obce Arnutovce v smere na Spišskú Novú Ves. Na mieste už zasahuje polícia. V čase nehody bola cesta obojsmerne neprejazdná. 

Zdroj: Facebook/ Dopravný servis PO a okolie/ S. P.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy