Tunel Branisko sa na štyri dni opäť uzavrie. Vodičov čakajú kolóny a obchádzky


Tunel Branisko sa uzavrie na 4 dni, vodičov čakajú kolóny a obchádzky

Foto: Tunel Branisko sa na štyri dni opäť uzavrie. Vodičov čakajú kolóny a obchádzky Foto: Národná diaľničná spoločnosť

Ak máte v pláne cestovať cez tunel Branisko v najbližších dňoch, pripravte sa na nepríjemné prekvapenie. Tunel bude totiž z dôvodu plánovanej údržby kompletne uzavretý, a to od soboty 19. októbra od 0:01 hod. až do stredy 23. októbra, kedy sa má opäť otvoriť o 18:00 hod.

Táto informácia určite nepoteší mnohých vodičov, ktorí využívajú tunel na prechod cez horský masív. Počas týchto dní budú musieť všetci vodiči použiť obchádzkovú trasu, ktorá povedie cez horský priechod. Očakáva sa, že to spôsobí dopravné komplikácie, keďže horský priechod je už teraz frekventovaný, a pri uzavretí tunela sa očakáva zvýšená premávka.

Zdroj: Google Maps/ Obchádza tunela Branisko

Vodiči by preto mali počítať s predĺžením cesty a vopred si naplánovať svoju trasu. Odporúčame sledovať aktuálne dopravné informácie, aby ste sa vyhli zbytočným zdržaniam či nepríjemnostiam počas týchto štyroch dní. Údržba tunela Branisko je však nevyhnutná na zaistenie bezpečnosti cestnej premávky. Tieto obmedzenia sú dočasné, no budú mať výrazný vplyv na plynulosť dopravy v regióne.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy