Polícia pátra po troch dievčatách z reedukačného centra. Z Levoče utiekli po vyšetrení v nemocnici


Polícia pátra po troch dievčatách z levočského reedukačného centra

Foto: Polícia pátra po troch dievčatách z reedukačného centra. Z Levoče utiekli po vyšetrení v nemocnici Foto: KR PZ Prešov

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove pátra po troch dievčatách z Reedukačného centra Levoča. Nataša, Georgína a Ivana utiekli z mesta Levoča po vyšetrení v nemocnici. Doposiaľ sa ich vykonanými previerkami nepodarilo vypátrať. Všetky tri sú nezvestné od pondelka 14. októbra. 

Nataša Červeňáková má 16 rokov, je vysoká 180 centimetrov a štíhlej postavy. Má polodlhé vlasy po lopatky a hnedé oči. Naposledy mala oblečené rifle, čiernu bundu a čierno-biele botasky. Doposiaľ o sebe nepodala žiadne informácie. 

Georgína Lakatošová má rovnako 16 rokov, je vysoká 144 centimetrov a je silnejšej postavy. Má dlhé tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečenú zelenú bundu, nohavice pieskovej farby a botasky. 

Ivana Pušková má 17 rokov, je vysoká 150 centimetrov, štíhlej postavy. Má čierne hustejšie vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy na sebe mala oblečené čierne rifle, čiernu bundu a čierno-biele botasky. Na predlaktí pravej ruky má tetovanie v tvare kukučkových hodín a na vrchnej časti pravej dlane vyblednutú vytetovanú ružu s obrubou v tvare hviezdy.

„Akékoľvek poznatky k nezvestným osobám oznámte na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade alebo v Prešove na čísle 0961 893 371, resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej FB stránky Policajného zboru,“ dodáva krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Košice
Trnava
Žilina
Košice
Bratislava
Nitra
Žilina
Trenčín
Banská Bystrica
Bratislava
Nitra
Trnava
Trenčín
Banská Bystrica