Novú drogériu Hebe čoskoro nájdete aj v Prešove. Do predajne hľadajú zamestnancov, čo ponúkajú?


Nová predajňa drogérie Hebe hľadá zamestnancov do Prešova

Foto: Novú drogériu Hebe čoskoro nájdete aj v Prešove. Do predajne hľadajú zamestnancov, čo ponúkajú? Foto: hebe.com/cz/

Len nedávno sme informovali o tom, že portugalská spoločnosť Jerónimo Martins, ktorá prevádzkuje sieť poľských diskontných supermarketov Biedronka, plánuje na Slovensku posilniť aj svoju sieť drogérií Hebe, ktorá je v Poľsku veľmi obľúbená. 

Predajňu drogérie pravdepodobne môžu očakávať aj Prešovčania. Na pracovnom portáli sa objavila ponuka na pozíciu vedúceho predajne Hebe v Prešove. Spoločnosť hľadá na túto pozíciu zamestnanca na plný úväzok.


Náplňou práce vedúceho tejto predajne má byť napríklad riadenie tímu, zákaznícky servis, plánovanie zmien či práca s produktami. Spoločnosť má medzi požiadavkami na zamestnanca stredoškolské vzdelanie s maturitou, anglický jazyk na úrovni B1 a minimálne dva roky praxe. 

Čo ponúka záujemcom?

Uvedené mzdové podmienky sú od 1 800 eur mesačne (brutto) a taktiež mesačný bonus za dosiahnuté výsledky. Okrem toho ponúka zmluvu na dobu neurčitú, MultiSport kartu, stravné lístky či prípravné kurzy.

Medzi osobnostné predpoklady a zručnosti nového vedúceho prešovskej predajne by malo patriť budovanie odhodlania a motivácie, vytváranie efektívneho pracoviska, budovanie pozitívnej tímovej atmosféry, v ktorej chcú ľudia zo seba vydať viac. Ďalšie informácie o tejto pracovnej ponuke nájdete TU

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Trnava
Trenčín
Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Košice
Nitra
Nitra
Žilina
Bratislava
Banská Bystrica
Trenčín
Košice
Trnava