Pondelkové ráno bolo pod Tatrami rušné: Vodič unikal na ukradnutom vozidle, padli aj výstrely


Pod Tatrami vodič unikal na ukradnutom vozidle, padli aj výstrely

Foto: Pondelkové ráno bolo pod Tatrami rušné: Vodič unikal na ukradnutom vozidle, padli aj výstrely Foto: TV Markíza

Pondelok 14. októbra bol na ceste pod Tatrami medzi Popradom a Svitom rušný. Príslušníci Policajného zboru naháňali vodiča, ktorý mal jazdiť na ukradnutom aute. O prípade informuje TV Markíza.

K naháňačke došlo po 4:00 hod. ráno. Policajti prenasledovali podozrivé auto s popradským EČV. Vodič na výzvy polície nereagoval, pred hliadkou utekal a pokračoval v rýchlej jazde. Počas naháňačky mali padnúť aj výstrely. 

Podľa informácií mali policajti vystreliť jeden varovný výstrel do vzduchu, druhý mal smerovať do pneumatiky auta. Polícia prenasledovala vozidlo, ktoré páchateľ ukradol v ranných hodinách na ulici Štúrovej v Poprade. 

​„Príslušníci PZ v krátkom čase podozrivého (občana Maďarska), ktorý s kradnutým vozidlom unikal, vypátrali, pričom za použitia varovného výstrelu a výstrelov na kolesá motorového vozidla toto zastavili na štátnej ceste 1/18 z Popradu do Svitu. Podozrivá osoba bola obmedzená na osobnej slobode. Rovnako bola obmedzená na osobnej slobode aj vodička (občianka Maďarska), ktorá viedla sprievodné vozidlo,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Obmedzenia na ceste

Na dopravné obmedzenie v úseku v ranných hodinách upozorňovali aj vodiči. V úseku sa tvorili kolóny, zdržanie trvalo niekoľko desiatok minút. Jeden jazdný pruh bol blokovaný, dopravu regulovala polícia. Neskôr bola doprava riadená striedavo, po niekoľkých hodinách už aj bez zdržania.



Trnava
Žilina
Žilina
Trenčín
Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica
Košice
Košice
Trnava
Nitra
Nitra
Bratislava
Banská Bystrica