Pár kilometrov za našimi hranicami poľské pohrebné auto baví vodičov: „GAME OVER“ a ŠPZ „DO GROBU“


Poľské pohrebné auto baví vodičov: „GAME OVER“ a ŠPZ „DO GROBU“

Foto: Pár kilometrov za našimi hranicami poľské pohrebné auto baví vodičov: „GAME OVER“ a ŠPZ „DO GROBU“ Foto: Facebook/ Nové EČV/ŠPZ II-čkári OO-čkári WW-čkári/ L. B.

Kúsok za slovenskými hranicami sa na cestách majitelia firiem rozhodne nezastavujú pred ničím. Prešovský šofér spozoroval na ceste vozidlo, ktoré ho okamžite zaujalo nielen svojim vzhľadom, ale aj svojským čiernym humorom. Na zadnej časti evidentne pohrebného vozidla sú totiž veľavravné nápisy, ktoré nejednému vodičovi napriek všektému vyvolajú úsmev na tvári – na ŠPZ sa skvie text „DO GROBU“ a hneď nad ním výrazný nápis „GAME OVER“. Tým to však nekončí, nižšie vodičov varuje ďalší humorný nápis: „Łooo, Paaniee… Zachowaj odstęp, bo przypierdolisz!!!“ (vo voľnom preklade: „Panečku, udrž odstup, lebo nabúraš!“).

Vodiči, ktorí sa s týmto pohrebným vozidlom stretli, to neváhali zdokumentovať a zazdieľať v skupinách o  prešovských cestách. V okamihu tak príspevok zaplavili vtipné komentáre. „Však je to pravda. Game over a potom už len večné odpočívadlo,“ píše jeden z diskutujúcich. Ďalší dodáva: „Zachovaj odstup! Bo ťa o chvíľu poveziem…“

Zdroj: Facebook/ Nové EČV/ŠPZ II-čkári OO-čkári WW-čkári/ L. B.


Aj keď ide o pohrebné auto, humor majiteľov ukazuje, že aj vo vážnych oblastiach života sa dá zachovať nadhľad a občas aj úsmev. Takže ak sa niekedy ocitnete na poľských cestách, dávajte si pozor – môže vás dohnať niečo viac než len pokuta za rýchlosť.



Košice
Bratislava
Banská Bystrica
Košice
Trenčín
Trnava
Banská Bystrica
Žilina
Nitra
Bratislava
Nitra
Žilina
Trnava
Trenčín