VIDEO: Tanečníci z GRIMMY Prešov opäť prekvapili. V macedónskom Skopje sa stali majstrami sveta


Tanečníci z GRIMMY Prešov sa stali majstrami sveta

Foto: VIDEO: Tanečníci z GRIMMY Prešov opäť prekvapili. V macedónskom Skopje sa stali majstrami sveta Foto: Facebook/GRIMMY Prešov - Tanečná umelecká škola

Tanečníkom z GRIMMY Prešov sa podaril ďalší úžasný úspech. V macedónskom Skopje sa stali majstrami sveta IDO v hip hop skupinách. Tohtoročné majstrovstvá sveta sa konali od 9. do 14. októbra. 

Na prvé miesto sa prešovskí tanečníci dostali až spomedzi 42. skupín s víťaznou choreografiou, ktorej autorkou je trénerka Kristína Bačová. Používatelia v komentároch túto vychýrenú tanečnú skupinu za ďalší úspech veľmi chvália a členom gratulujú.

Pozrite si video šikovných tanečníkov z finálového kola:

„Blahoželám! Je to fantastické a povzbudzujúce i pre ostatné deti, že má význam navštevovať krúžky. Bola to určite drina. Ako bývalý tanečník a spevák folklórneho súboru viem, že to nebolo ľahké, a preto ešte raz gratulujem a teším sa s vami,“ uviedol Štefan.


„So slzami dojatia sme s manželom pozerali vyhlásenie výsledkov. Posielame Vám veľkú a vrúcnu gratuláciu. Sme pyšní na Grimmy Prešov a na Vaše víťazstvo,“ gratuluje dojatá používateľka Zuzana. 

Okrem titulu majstrov sveta sa počas týchto súťažných dní v Skopje podarili prešovským sólovým tanečníkom či skupinám aj ďalšie úspechy v mnohých kategóriách. Tanečníci si tak z Macedónska okrem zážitkov odniesli mnoho ocenení a diplomov.

Tanečný klub GRIMMY je v Prešove známy už desiatky rokov. Vznikol v roku 1995 zakladateľkou Ingrid Fabian a za ten čas sa klubu podarilo mnoho úspechov. Talentovaní tanečníci sa na slovenských a svetových súťažiach pravidelne umiestňujú na prvých priečkach. 

Pozrite si moment, keď sa tanečníci dozvedeli, že vyhrali:


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Nitra
Banská Bystrica
Žilina
Banská Bystrica
Bratislava
Bratislava
Trenčín
Košice
Trenčín
Žilina
Trnava
Nitra
Košice
Trnava