Tragédia na sídlisku Západ v Poprade, osoba sa obesila priamo medzi bytovkami. Obyvatelia zostali v šoku


Šokujúca tragédia v Poprade: Medzi bytovkami našli obeseného muža,

Foto: Tragédia na sídlisku Západ v Poprade, osoba sa obesila priamo medzi bytovkami. Obyvatelia zostali v šoku Foto: Facebook/ Popradské info...

Obyvatelia Popradu sa dnes ráno prebudili do tragického rána. Pri bytovke Novohrad na sídlisku Západ bola nájdená obesená osoba. Údajne malo ísť o muža. Tragický nález spozorovali miestni obyvatelia už v ranných hodinách, ktorí okamžite informovali príslušné orgány.

Podľa dostupných informácií mala polícia miesto incidentu okamžite ohradiť páskami. Na mieste panuje pochmúrna atmosféra, pričom obyvatelia sídliska sú v šoku. „Je to hrozné, niečo takéto si človek ani nevie predstaviť. Ešte včera tu bol pokoj, a dnes… toto,“ hovorí jeden z obyvateľov sídliska.

Zatiaľ nie sú známe bližšie okolnosti, ktoré by viedli k tejto tragédii, no polícia potvrdila, že na mieste budú vykonávať ďalšie úkony. „Dnes v ranných hodinách v Poprade, na sídlisku Západ bola nájdená obesená osoba. V uvedenom prípade sa vykonávajú procesné úkony,” povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Správu budeme aktualizovať.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu