FOTO: Nový prešovský štadión rastie pred očami, Tatran Aréna čoskoro s novým trávnikom


Prešovská Tatran Aréna na spadnutie: Na štadióne už onedlho vysejú trávnik

FOTO: Nový prešovský štadión rastie pred očami, Tatran Aréna čoskoro s novým trávnikom
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/ Martin Ďurišin

Výstavba nového futbalového štadióna Tatran Aréna v Prešove sa dostáva do finálnej fázy. Ako ukazujú najnovšie zábery, práce napredujú míľovými krokmi. Hracia plocha je už pripravená na výsev trávy, čo znamená, že fanúšikovia sa čoskoro dočkajú zelenej plochy, po ktorej budú behať futbalisti. O tomto postupe svedčia aj fotografie, ktoré na sociálnej sieti zverejnil poslanec mestského zastupiteľstva Martin Ďurišin.

Galéria: 4 fotky

Na mieste nechýbajú ani stavebné tímy, ktoré usilovne pracujú na dokončovaní tribún a ďalších dôležitých prvkov štadióna. Pracovníci v prilbách a reflexných vestách dohliadajú na každý detail, aby všetko prebehlo podľa plánu. Prešovčania sa tak môžu tešiť na nový štadión, ktorý sa stáva dominantou mesta.

Galéria: 4 fotky

Výstavba nového štadióna Tatran Aréna v Prešove sa začala v roku 2022 a jej dokončenie sa očakáva v priebehu roka 2024. Celkové náklady na projekt sú odhadované na približne 19 miliónov eur. Tento moderný štadión s kapacitou 6 500 divákov má slúžiť nielen futbalovému klubu 1. FC Tatran Prešov, ale aj pre rôzne spoločenské a športové podujatia.