Kedy bude otvorený nový Lidl v prešovskom MAXe a zatvoria potom predajňu na Rusínskej? Poznáme odpoveď


Kedy bude otvorený nový Lidl v prešovskom MAXe?

Foto: Kedy bude otvorený nový Lidl v prešovskom MAXe a zatvoria potom predajňu na Rusínskej? Poznáme odpoveď Foto: Facebook/Lidl Slovensko

V obchodnom centre MAX v Prešove už v januári začala veľká rekonštrukcia. Počas toho avizovali, že pribudnú aj nové značky, medzi nimi aj predajňa Lidl. Nedočkaví Prešovčania sa však pýtajú, kedy by táto predajňa mohla byť otvorená. 

„Neviete náhodou, kedy otvoria Lidl v MAXe? V momente otvorenia zrušia predajňu na Rusínskej?“ pýta sa zvedavá Prešovčanka v skupine na sociálnej sieti. Používatelia v komentároch polemizujú o rôznych dátumoch otvorenia.

Podľa niektorých by mal byť otvorený už koncom októbra, ďalší tvrdia, že to bude v decembri. Ako pre Prešovak.sk uviedla Adriána Maštalircová z úseku komunikácie Lidl, novú predajňu v MAXe plánujú otvoriť v najbližších mesiacoch. „O termíne otvorenia nových predajní informujeme vždy s dostatočným predstihom.“

Zatvoria Lidl na Rusínskej?

Okrem otvorenia nového Lidla kolujú aj informácie o zatvorení obľúbenej predajne na ulici Rusínskej. V komentároch používatelia polemizujú aj o tejto informácii. Niektorí tvrdia, že ho určite zrušia, iní sú presvedčení o opaku.

Ako však doplnila Adriána Maštalircová z úseku komunikácie Lidl, zabehnutú predajňu na ulici Rusínskej po otvorení novej neplánujú zrušiť. Prešovčania sa teda nemajú čoho báť.