Horor v humenskom byte, muž napadol priateľku nožom, zastavila ho až polícia


Muž napadol priateľku nožom a päsťami, zastavila ho až polícia

Foto: Horor v humenskom byte, muž napadol priateľku nožom, zastavila ho až polícia Foto: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj

Dramatické chvíle sa odohrali v jednom z bytov v Humennom, kde muž brutálne napadol svoju priateľku nožom a opakovane ju udieral päsťami. Počas útoku na ňu kričal vulgárne hrozby, pričom jej hrozil zabitím. K tejto šokujúcej scéne musela zasiahnuť policajná hliadka, ktorá privolala aj záchranárov, informovala TV JOJ.

Podľa obvinenia sa muž s nožom v ruke viackrát zahnal na svoju priateľku a fyzicky ju napádal. Situácia bola natoľko vážna, že privolaná polícia musela okamžite zakročiť. Žena prežila len vďaka rýchlemu zásahu hliadky.

Útočníka po zatknutí umiestnili do cely policajného zaistenia, kde strávil niekoľko dní. Prokurátor okamžite podal návrh na väzobné stíhanie. Obvinený je trestne stíhaný pre nebezpečné vyhrážanie, pričom bol vzatý do väzby kvôli obavám, že by mohol pokračovať v násilnom správaní,” potvrdila pre televíziu. hovorkyňa súdov Ivana Petrufová

Súd v Humennom rozhodol, že obvinený zostane vo väzbe a odmietol jeho žiadosť o nahradenie väzby dohľadom probačného úradníka. Napadnutá žena bola z útoku otrasená, no podľa dostupných informácií sa bude zotavovať. Mužovi teraz hrozí vážne trestné stíhanie za jeho brutálne konanie.