FOTO: Chladnokrvné konanie neznámeho páchateľa. V Mlynici niekto strieľa po zvieratách šípy


V Mlynici niekto strieľa po zvieratách šípy

FOTO: Chladnokrvné konanie neznámeho páchateľa. V Mlynici niekto strieľa po zvieratách šípy
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Cesta za domovom, Instagram/veterinarna_klinika_tatryvet

V Mlynici sa chová zatiaľ neznámy páchateľ maximálne kruto voči zvieratám. Strieľa po nich šípmi. Ak pochádzate z tejto lokality, dávajte si veľký pozor na vaše zvieratá. Po takomto chladnokrvnom čine aktuálne bojujú o život kocúrika na Klinike Tatryvet v Poprade.

Galéria: 4 fotky

Kocúrika v pondelok 7. októbra na klinike operovali. V oblasti hrudníka mal 16-centimetrový šíp. Mal prestrelenú lopatku, hrudník a pľúca. Plastový šíp s kovovým hrotom tesne minul srdce. „Kocúrik je po operácii, držte mu prsty,“ dodáva klinika.

Občianske združenie na pomoc opusteným a týraným zvieratám v okolí Popradu Cesta za domovom prosí na sociálnej sieti o akékoľvek informácie ohľadom tohto páchateľa. Ak máte nejaké informácie, poskytnúť ich môžete združeniu v súkromnej správe na sociálnej sieti. „Kto dokáže ublížiť zvieraťu, časom môže aj človeku.“

Buďte opatrní a dávajte si pozor na domáce zvieratá. Ak máte informácie o osobe, ktoré tieto skutky koná, neváhajte občianskemu združeniu pomôcť, hoci aj anonymne. Môžete pomôcť zabrániť ďalším podobným činom.