Zákruta smrti pri Margecanoch: Vodiči varujú pred nebezpečím na ceste


Foto: Zákruta smrti pri Margecanoch: Vodiči varujú pred nebezpečím na ceste Foto: Facebook/ Dopravný servis PO a okolie/ D.B.

Vodiči, pozor na ceste z Margecian smerom do Prešova. Pri horárni stále neodstránili vozidlo, ktoré havarovalo počas včerajšieho dňa. Ako upozornil jeden z miestnych, miesto nehody môže byť v aktuálnom počasí zradné, preto je nevyhnutná zvýšená opatrnosť.

V komentároch na Facebooku sa k situácii vyjadrilo niekoľko vodičov. Ako jeden upozorňuje: „Tá zákruta je zradná a vynáša, ale šťastie, že to dopadlo len takto.“

Ako šoféri pripomínajú, najdôležitejšie je prispôsobiť jazdu podmienkam na ceste a vlastným schopnostiam. „Keď nepoznáš cestu, tak to nežen,“ radí ďalší.

Nehoda slúži ako pripomienka, že počas zlého počasia a na neznámych cestách je dôležité byť maximálne opatrný. Prispôsobenie rýchlosti a jazdného štýlu podmienkam môže často zabrániť nešťastiu.

Dopravní účastníci preto žiadajú o opatrnosť, najmä v úsekoch so zákrutami a na mokrých cestách, aby sa podobným nehodám predišlo.