FOTO: Nezabudnite na dopravné obmedzenia v úseku Šiba – Kľušovská Zábava. Ako to tam aktuálne vyzerá?


FOTO: Nezabudnite na dopravné obmedzenia v úseku Šiba – Kľušovská Zábava. Ako to tam aktuálne vyzerá?
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Prešovský samosprávny kraj

Od marca tohto roka prebieha v úseku Hertník – Kľušovská Zábava v okrese Bardejov rekonštrukcia cesty. Oprava začala už v marci tohto roka, plánované ukončenie je v novembri a celkové investície predstavujú 2,8 milióna eur. V súvislosti s rekonštrukciou v úseku od začiatku októbra platia aj dopravné obmedzenia. 

Na prvej časti úseku od križovatky cesty III/3491 s miestnou cestou v obci Hertník po križovatku ciest III/3491 a III/3494 v obci Šiba bol položený nový asfalt, dosypali sa krajnice a taktiež sa zrealizovalo zvislé a vodorovné dopravné značenie. 

Aktuálne prebiehajú práce v úseku od križovatky ciest III/3491 a III/3494 v obci Šiba po Kľušovskú Zábavu. Na tejto ceste platí aj úplná uzávierka. Tá potrvá až do plánovaného ukončenia, teda do 30. novembra. Úsek je vyznačený dočasným dopravným značením.


Galéria: 4 fotky

Navrhovaná obchádzková trasa je v úseku cesty III/3491 v smere Kľušovská Zábava – Šiba po ceste III/3491 Kľušovská Zábava, cesta II/545 smer Kľušov – Kobyly – Janovce, cesta III/3493 Janovce – Bartošovce – Hertník, cesta III/3491 Hertník smer Šiba, cesta III/3494 Šiba.

V smere Šiba – Kľušovská Zábava je navrhovaná trasa od obce Šiba po ceste III/3491 smer Hertník, cesta III/3493 Hertník – Bartošovce – Janovce, cesta II/545 Janovce – Kobyly – Kľušov – Kľušovská Zábava a cesta III/3491 Kľušovská Zábava.