Prešovská nemocnica informuje o ďalších termínoch očkovania vakcínou Comirnaty JN.1. Kapacita je obmedzená


Očkovanie vakcínou Comirnaty JN.1 v prešovskej nemocnici

Foto: Prešovská nemocnica informuje o ďalších termínoch očkovania vakcínou Comirnaty JN.1. Kapacita je obmedzená Foto: unsplash.com

Fakultná nemocnica J. A. Reimana v Prešove informuje o ďalších termínoch očkovania novou vakcínou proti COVID-19 s názvom Comirnaty JN.1. Očkovanie sa uskutoční počas víkendu 5. a 6. októbra v priestoroch angiologickej ambulancie (chirurgický monoblok, prízemie, miesto bude vyznačené smerovými tabuľami).

V sobotu sa bude očkovať od 8:00 do 16:00 hod. Od 8:00 do 14:00 hod. bude priestor pre registrovaných záujemcov, od 14:00 do 16:00 hod. pre neregistrovaných. V rovnakom čase sa bude očkovať aj v nedeľu, od 8:00 do 12:00 hod. bude priestor pre registrovaných, pre neregistrovaných od 12:00 do 16:00 hod. 

V sobotu sa bude môcť zaočkovať 95 registrovaných a 25 neregistrovaných záujemcov, v nedeľu 60 registrovaných a 60 neregistrovaných. Očkovanie je určené výhradne pre dospelé osoby. 

„Výrazne odporúčame registrovať sa na očkovanie, nakoľko nemôžeme zaručiť, koľko vakcín zostane pre neregistrovaných. V prípade vyčerpania dostupných vakcín sa očkovacie centrum zatvorí skôr,“ uvádza nemocnica. Registrovať sa môžete TU