Medzilaborčan nútil dievča k uspokojovaniu mužov na vlakovej stanici v Humennom. Polícia ho zadržala a obvinila


Železničná stanica v Humennom sa stala dejiskom sexuálneho zneužívania

Foto: Medzilaborčan nútil dievča k uspokojovaniu mužov na vlakovej stanici v Humennom. Polícia ho zadržala a obvinila Foto: snímka obrazovky; Google Street View

Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii zadržala 53-ročného muža z Medzilaboriec, ktorý nútil maloleté dievča, aby sexuálne uspokojovalo mužov. Urobili tak počas akcie s krycím názvom Slon, čo bola aj prezývka zadržaného muža.

Zneužívanie maloletej sa malo odohrávať na Železničnej stanici v Humennom, kde páchateľ oslovoval mužov v miestnom pohostinstve. Na dlhotrvajúci incident upozornil portál noviny.sk, ktorý uvádza, že poškodenému dievčaťu nedával peniaze, ale jedlo.

„Pod hrozbou násilia a zabitia, opakovane nútil maloletú osobu k orálnemu uspokojovaniu viacerých mužov,“ ozrejmil Roman Hájek, hovorca Prezídia policajného zboru SR. Zadržaného páchateľa obvinili zo zločinu obchodovania s ľuďmi.

Nateraz sa nepodarilo stotožniť osoby, ktoré maloleté dievča sexuálne uspokojovala pod vyhrážkami a výmenou za jedlo. Zadržaný 53-ročný Medzilaborčan je stíhaný väzobne. Ak mu preukážu vínu, hrozí mu trest odňatia slobody na desať rokov

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Trenčín
Trenčín
Nitra
Bratislava
Žilina
Žilina
Trnava
Nitra
Banská Bystrica
Bratislava
Košice
Košice
Trnava
Banská Bystrica