Orange upozorňuje na výpadky internetu a TV. Nepripojíte sa na týchto miestach v Prešovskom kraji


Orange má výpadky internetu aj TV. Na týchto miestach sa nepripojíte

Foto: Orange upozorňuje na výpadky internetu a TV. Nepripojíte sa na týchto miestach v Prešovskom kraji Foto: Ilustračné. Zdroj: canva.com

Najbližšie dni pocítia obyvatelia niektorých slovenských obcí či miest celodenné výpadky pevného internetu aj televízie od operátora Orange. Tieto služby budú nedostupné od 3. do 6. septembra. Výpadok môže trvať niekoľko hodín, počas ktorých nebude možné pripojiť sa k internetu ani si pozrieť televíziu.

„Dovoľujeme si vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch. Počas práce môže dôjsť k dočasnej nedostupnosti služieb od Orangeu (internet, televízia),“ upozorňuje Orange na webovej stránke.

Služby nebudú fungovať nasledovne:

  • 3.9.2024 v čase medzi 7:30 až 15:30 hod. Lokalita: Blatnica, Kamenica, Nová Ves nad Žitavou, Obeckov, Sklabiná, Staré Hory
  • 4.9.2024 v čase medzi 7:00 až 17:00 hod. Lokalita: Čierna nad Tisou, Lipany, Sebechleby
  • 5.9.2024 v čase medzi 8:00 až 16:00 hod. Lokalita: Blatné Remety, Hruštín, Remetské Hámre
  • 6.9.2024 v čase medzi 7:00 až 17:30 hod. Lokalita: Štiavnické Bane

Spoločnosť sa za prípadné komplikácie ospravedlnila a upozornila, že ak po ukončení plánovaných prác nebudú fungovať služby aj naďalej, je potrebné reštartovať svoje zariadenie.