×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Konferencia Upterdam 2024: E-commerce bez hraníc


Foto: Konferencia Upterdam 2024: E-commerce bez hraníc
Galéria: 7 fotiek

Pozývame vás na šiesty ročník najväčšej e-commerce konferencie a expa na Slovensku – Upterdam 2024. Brány Upterdamu sa opäť otvoria 26. septembra 2024 v Senci, v priestoroch D1 Center. Podujatie, ktoré je venované všetkým nadšencom e-commerce, bude tento rok zamerané na témy týkajúce sa expanzie na nové trhy a dlhodobého ekonomického rastu.

Spoločnosť Blueweb, v spolupráci s partnermi 24-pay, Tatra banka a ďalšími, opäť organizuje podujatie, ktoré je synonymom pre kvalitné vzdelávanie, networking a inšpiráciu v e-commerce. Upterdam je dnes už líder v oblasti e-commerce konferencií na Slovensku, ktorý prináša najnovšie poznatky a praktické riešenia pre úspech v online podnikaní.

Oslávte s nami rast a expanziu e-commerce!

Tento rok sa nesie v duchu „E-commerce bez hraníc” a cieľom konferencie je podporiť e-commerce podnikateľov v expanzii ich e-shopov a zvyšovaní obratu. Pripravili sme pre vás deň plný inšpirácie, inovácií a príležitostí na rast.

Čo vás čaká?

  • Inšpiratívne prednášky: Špičkoví spíkri na dvoch pódiách opäť predstavia najnovšie trendy a osvedčené stratégie. Prednášky a panelové diskusie poskytnú know-how o tom, ako efektívne riadiť a rozvíjať svoj e-commerce biznis.
  • Expo zóna: Tento rok sa expo zóna zväčšila, aby návštevníci mohli zavítať do viacerých stánkov a mohli sa tak stretnúť s ešte väčším počtom poskytovateľov služieb a technológií.
  • Voľnočasové aktivity a kvízy: Okrem odborných prednášok sme pripravili aj množstvo nových voľnočasových aktivít a zábavných kvízov.
  • Poradenská zóna: Tento rok bude k dispozícii ešte viac konzultantov z rôznych oblastí, s ktorými si môžete rezervovať 15-minútový slot a získať cenné rady a odporúčania pre váš biznis.
  • Chill zóna: Novinkou je chill zóna, kde si návštevníci môžu oddýchnuť, prípadne v kľude pri káve vybaviť pracovné alebo osobné záležitosti.
  • Catering a občerstvenie: Pre účastníkov s plnou konferenčnou vstupenkou bude počas celého dňa k dispozícii vynikajúci catering a široká ponuka občerstvenia, aby si mohli užiť podujatie naplno.
  • Afterparty: Na afterparty sa predstaví okrem iného aj skupina Polemic a Ťažký týždeň s obsahom na mieru. Hudobno-kultúrny program doplnia ochutnávky a výborný catering.



Program bude reflektovať aktuálne trendy a problémy v e-commerce – expanziu, príchod marketplaces, first party dáta a ďalšie. Prezentovať budú odborníci z popredných slovenských a českých e-commerce firiem a agentúr.

V priestoroch konferencie sa zídu ľudia z rôznych e-commerce oblastí, čo otvára jedinečnú príležitosť pre networking. Upterdam vytvára možnosť nadviazať nové kontakty, ktoré môžu výrazne posunúť vaše online podnikanie na vyššiu úroveň.

Ohlasy z Upterdamu 2023 – Nový normál v e-commerce

Upterdam 2023 bol nezabudnuteľným zážitkom, ktorý priniesol bohatý program a skvelé ohlasy od mnohých účastníkov. Na konferencii sa venovala pozornosť množstvu aktuálnych tém z oblasti e-commerce, a to od marketingových stratégií až po technologické inovácie.

Celodenný program plný hodnotných informácií uzatvorila afterparty, ktorú odpálil standup komik Michael Szatmáry a hudobné duo Saxana Sapietová a Sound Gentlemen. Toto všetko doplnené dobrým cateringom, ochutnávkami a dokonca aj veľmi priaznivým počasím, urobilo z konferencie Upterdam 2023 výnimočný zážitok pre organizátorov aj zúčastnených.

Minuloročná konferencia sa podarila opäť na výbornú, a to je jeden z hlavných dôvodov prečo sa koná tento rok už 6. ročník.


Prečo prísť aj tento rok?

Upterdam 2024 je miestom, kde sa stretávajú vizionári, inovátori a lídri v e-commerce. Je to príležitosť načerpať nové vedomosti, objaviť inšpiratívne príbehy a získať praktické rady, ktoré pomáhajú dosahovať ciele v e-commerce podnikaní. Program Upterdam 2024 je šitý na mieru podľa potrieb a výziev, ktoré e-shopári odhalili v dotazníkoch. Čakajú vás prednášky o tom, ako efektívne expandovať na nové trhy, využiť potenciál marketplaces, premeniť zákaznícke dáta na úspech a mnoho ďalších.

O organizátorovi – Blueweb

Za Upterdamom stojí spoločnosť Blueweb na čele s Jakubom Jarabicom. Špecializujú sa na navrhovanie, vyvíjanie a optimalizovanie e-shopov na mieru, takže v tejto oblasti sú ako ryba vo vode. Patria medzi lídrov v oblasti e-commerce už viac ako 10 rokov a ich hlavnou ideológiou je tvorba kvalitného produktu.

Cieľom spoločnosti je obohatiť konferenciu o dlhoročné skúsenosti z e-commerce a spájať tak túto komunitu.

Zažite najväčšiu slovenskú e-commerce konferenciu a expo – Upterdam 2024, kde sa stretnete so spoločnosťou Blueweb a ďalšími lídrami z odboru. Nezmeškajte príležitosť byť súčasťou významného podujatia a nechajte sa inšpirovať.

Zaregistrujte sa ešte dnes: Kúpiť vstupenku





Zdroj: Inzercia/PR článok