FOTO: Prešovčania so záujmom sledujú výstavbu projektu na Jarkovej. Ako to tam aktuálne vyzerá?


Prešovčania so záujmom sledujú výstavbu bytov na Jarkovej

FOTO: Prešovčania so záujmom sledujú výstavbu projektu na Jarkovej. Ako to tam aktuálne vyzerá?
Galéria: 3 fotky
Foto: Vizualizácia s pohľadom na Jarkovú. V pozadí Hotel Belier. FB/Prešov

Ešte v marci tohto roku sme informovali o neznámom stavenisku v centre mesta, ktoré zaujalo Prešovčanov. Ide o dlho odkladanú výstavbu na zanedbanom mieste vedľa OC Novum na Jarkovej ulici. Majiteľ pozemkov tam podľa informácií spustil výstavbu bytových jednotiek. 

Prešovčania so záujmom sledujú, ako aktuálne stavba projektu na Jarkovej pokračuje. So svojím záberom sa na sociálnej sieti podelila aj používateľka Hela. Ako uviedla, fotografia vznikla jej prirodzenou zvedavosťou. Okolo stavby prechádza denne a laicky sleduje, ako jej rastie pred očami. 


Galéria: 3 fotky

Za novým projektom stojí inžiniersko-investorská kancelária Martinák, ktorá ho už má uverejnený na internetovej stránke. Ako informujú, projekt Jarkova II nadväzuje na prvú etapu rezidenčného projektu.

„Prináša jedinečnú možnosť bývania v historickom jadre mesta Prešov s nezameniteľnou atmosférou, či už máte radi kultúru a spoločenské akcie alebo dlhé prechádzky a posedenia v mestských kaviarničkách, prípadne ak len obľubujete nakupovanie,“ dodáva kancelária. 

Galéria: 3 fotky





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj