Cesta v havarijnom stave sa dočká očakávanej opravy. Prešov na týždeň uzavrel úsek na Jarkovej ulici


Foto: Cesta v havarijnom stave sa dočká očakávanej opravy. Prešov na týždeň uzavrel úsek na Jarkovej ulici Foto: Facebook/ Prešov/ F. S.

V Prešove čaká vodičov dopravné obmedzenie, keďže mesto sa rozhodlo riešiť havarijný stav cesty na Jarkovej ulici. Z tohto dôvodu je od piatka 23. augusta až do piatka 30. augusta časť tejto frekventovanej ulice úplne uzavretá. Uzávierka sa dotkne úseku od výjazdu z parkoviska na Jarkovej, nachádzajúceho sa pod budovou na Hlavnej 119, až po samotnú Hlavnú ulicu.

Podľa vyjadrenia hovorcu mesta Prešov Michala Hudáka bude obchádzka pre motoristov vedená cez ulice Baštová, Suchomlynská, Okružná, Remscheidská a Levočská.  Aby bola zachovaná prístupnosť k parkovisku a okolitým budovám, úsek Jarkovej ulice medzi Baštovou a parkoviskom sa dočasne zmení na obojsmerný.

Zdroj: Google Maps

„Za dočasné zníženie komfortu sa ospravedlňujeme. Zároveň účastníkov cestnej premávky prosíme o zhovievavosť a zvýšenú bdelosť v danom úseku,“ vyjadril sa Michal Hudák. Prešovská samospráva tak upozorňuje na možné komplikácie v doprave, no zároveň dúfa, že práce prispejú k zlepšeniu stavu komunikácie.