Dni mesta Snina 2024 sú za rohom. Nezmeškajte najväčší festival roka plný kultúry, zábavy a krojov


Foto: Dni mesta Snina 2024 sú za rohom. Nezmeškajte najväčší festival roka plný kultúry, zábavy a krojov Foto: Mesto Snina

Snina sa pripravuje na svoje najväčšie kultúrne podujatie roka Dni mesta Snina 2024. Tento festival sľubuje, že naplní mestské ulice, námestia a srdcia návštevníkov bohatým programom, ktorý vás očarí a zabaví.

Počas týchto dní sa môžete tešiť na pestrú škálu akcií, ktoré uspokoja každého. Koncerty, folklórne predstavenia, remeselné trhy a množstvo ďalších atrakcií sú pripravené na vás. Ako každý rok, aj teraz sa organizátori snažili pripraviť program, ktorý osloví všetky vekové kategórie a zabezpečí, že sa budete skvele zabávať.

Program festivalu odštartuje v piatok

Nezabudnite si naplánovať svoj víkend, začne sa už v piatok 13. septembra. O 15:00 hod. sa na pódiu predstaví Tanečný orchester Dychová hudba Sninčanka, následne o 16:00 hod. uvidíte Kamenickú svadbu v podaní FS Šiňava, SS Ľupova a FS Hrun. Na večer sa môžete tešiť na kapelu Iconito, ktorá vás svojím folk-popovým zvukom rozprúdi, a o 20:00 hod. zažijete energický koncert Mariána Čekovského a jeho kapely.


Sobotňajší program sa nesie v rytme tanca a rocku. O 18:00 hod. roztočíme parket s Laci Strikem a jeho Street Dance Academy, a o 20:00 hod. vám The Backwards prinesú najlepšie hity Beatles v ich neuveriteľne presnom revival vystúpení.

Tradičné dni kroja

Podľa mesta však ani to nie je všetko. Tento rok sa môžete zúčastniť aj na tradičnom Dni kroja, kde oslavujeme našu kultúrnu identitu a bohaté dedičstvo. Vyzývame všetkých, aby prišli v krojoch a podporili túto krásnu tradíciu, uviedlo mesto. Začíname tančiarňou o 9:00 hod. pod vedením I. Kačmárovej. Vyrazte do ulíc, do obchodov, alebo priamo na námestie v kroji a prežite deň v štýle.

Dni mesta Snina 2024 sú tu, aby vám priniesli nezabudnuteľné zážitky a príležitosti na zábavu s priateľmi. „Tešíme sa na vás príďte a zažite s nami jedinečné chvíle!” uviedlo vedenie mesta.