Orange hlási veľký výpadok služieb: Internet a televízia nepôjde ani v Prešovskom kraji


Orange hlási výpadky internetu aj TV aj v Prešovskom kraji

Foto: Orange hlási veľký výpadok služieb: Internet a televízia nepôjde ani v Prešovskom kraji Foto: Ilustračné. Zdroj: canva.com

Operátor Orange oznámil, že v najbližších dňoch dôjde k plánovaným výpadkom pevného internetu aj televízie. Služby budú nedostupné od 13. do 14. augusta, pričom výpadok môže trvať niekoľko hodín, počas ktorých nebude možné pripojiť sa k internetu ani si pozrieť televíziu.

Tieto výpadky súvisia s údržbou a modernizáciou technickej infraštruktúry, ktorú operátor vykonáva s cieľom zlepšiť kvalitu poskytovaných služieb a zvýšiť ich spoľahlivosť.

„Dovoľujeme si vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch. Počas práce môže dôjsť k dočasnej nedostupnosti služieb od Orangeu (internet, televízia),“ uvádza spoločnosť Orange na webovej stránke.

Služby budú nedostupné nasledovne:

  • 13.8.2024 v čase medzi 7:30 až 21:30 hod. Lokalita: Nižná Slaná, Plevník-Drienové
  • 13.8.2024 v čase medzi 8:00 až 12:00 hod. Lokalita: Hradište pod Vrátnom
  • 14.8.2024 v čase medzi 6:30 až 21:30 hod. Lokalita: Braväcovo, Beňuš, Počarová, Plevník-Drienové, Prečín
  • 14.8.2024 v čase medzi 7:00 až 15:00 hod. Lokalita: Banská Štiavnica (ulice: Akademická, Andreja Kmeťa, Andreja Sládkoviča, Antona Pécha, Dolná, Dolná Resla, Dolná ružová, Družicová, Hájik, Horná Huta, Horná Resla, Horná ružová, Jána Bottu, Jána Palárika, Jozefa Karola Hella, Kamenná, Kammerhofská, Klinger, Križovatka, Lesnícka, Malé trhovisko, Martina Kukučína, Mierová, Mládežnícka, Na Zigmund šachtu, Námestie sv. Trojice, Novozámocká, Pod Červenou studňou, Pod Trojickým vrchom, Radničné námestie, Robotnícka, Samuela Mikovíniho, Slovanská, SNP, Staronová, Strieborná, Údolná, Vodárenská, Výskumnícka, Zvonová)
  • 14.8.2024 v čase medzi 8:00 až 13:00 hod. Lokalita: Poprad (ulice: Fraňa Kráľa, J. Tranovského, Magurská, Na letisko, Odbojárska, Oravská, Spišská, Teplická)
  • 14.8.2024 v čase medzi 8:00 až 16:00 hod. Lokalita: Alekšince, Krušetnica

Uvedené výpadky budú zákazníkom oznámené prostredníctvom SMS správ, emailov alebo na webovej stránke operátora. Spoločnosť sa za prípadné komplikácie ospravedlňuje a upozorňuje, že ak po ukončení plánovaných prác nebudú fungovať služby aj naďalej, je potrebné reštartovať svoje zariadenie.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu