FOTO: V Poprade prebieha už 12. ročník festivalu Made in Slovakia, potrvá do soboty


V Poprade prebieha už 12. ročník festivalu Made in Slovakia

FOTO: V Poprade prebieha už 12. ročník festivalu Made in Slovakia, potrvá do soboty
Galéria: 21 fotiek
Foto: Facebook/Poprad - oficiálna stránka mesta; úprava redakcie

V Poprade sa od utorka 30. júla koná už 12. ročník festivalu Made in Slovakia. Udalosť potrvá až do soboty 3. augusta a čaká vás aj zaujímavý program. Na popradskom námestí stretnete 125 predajcov z celého Slovenska, ktorí charakterizujú Slovensko, a to od minulosti až po súčasnosť.

Podujatie spestria gastro prevádzky rôzneho druhu, tohto roku po prvýkrát aj renomované foodtrucky s poctivým jedlom. Tešiť sa môžete na rôzne nápoje a pochúťky, medzi ktorými nebudú chýbať langoše, trdelníky, halušky, cukrová vata či zmrzlina.

„Prezentáciu a predaj slovenských výrobkov doplní aj bohatý sprievodný program. Pre deti je pripravená interaktívna FUN ZÓNA v spolupráci s CVČ od stredy do piatku od 14:00 do 18:00 hod. v parku pri Kine Tatran,“ uvádza mesto Poprad na sociálnej sieti

Na pódiu v medzikostolí sa ešte môžete tešiť na slovenských interpretov. Vo štvrtok 1. augusta to bude Števo Repka Gorals, Samo Tomeček a Milujem Slovensko Band a v piatok 2. augusta 4KA, Ľudo Kuruc Band s hitmi Karola Duchoňa. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj