×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Podolínec zasiahla obrovská tragédia: Pri nočnej dopravnej nehode prišiel o život veliteľ dobrovoľných hasičov


Foto: Podolínec zasiahla obrovská tragédia: Pri nočnej dopravnej nehode prišiel o život veliteľ dobrovoľných hasičov Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj, Dobrovoľný hasičský zbor mesta Podolínec; úprava redakcie

V utorok 23. júla vo večerných hodinách došlo na ceste v smere z Podhoran do Podolínca k tragickej dopravnej nehode. Vodič vo veku 43 rokov, ktorý šoféroval osobné auto, zatiaľ z nezistených príčin zišiel mimo cestu a čelne narazil do stromu. 

Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Nehoda si vyžiadala uzávierku cesty z dôvodu odstraňovania následkov. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenie. 

Podolínec je v slzách

Tragédia zasiahla mesto Podolínec a okolie. Pri tejto dopravnej nehode zomrel veliteľ Dobrovoľného hasičského zboru mesta Podolínec Peter Szentiványi. „Senťo, odpočívaj v pokoji,“ uvádza mesto na sociálnej sieti.


Úprimnú sústrasť vyjadril aj Dobrovoľný hasičský zbor mesta Podolínec a obce Čirč. V komentároch pod príspevkami nechávajú používatelia, ktorí Petra poznali, odkazy a blízkym vyjadrujú úprimnú sústrasť. 

„Ťažko tomu uveriť... Obrovská tragédia a veľký smútok na duši. Peťo bol super kamarát, vždy ochotný pomáhať a takých ľudí je veľmi málo. Odišiel človek s dobrým srdcom a bude chýbať... Úprimnú sústrasť rodine,“ spomína používateľka Alena.

„S Peťom sme sa poznali cez 25 rokov, ťažko tomu uveriť. Odpočívaj v pokoji, kamarát, úprimnú sústrasť pozostalým,“ uvádza používateľ Peter. Známi v komentároch na Petra spomínajú ako na srdečného a dobrého človeka, okrem toho uverejňujú aj spoločné fotografie.

Článok môžete dočítať zadarmo, ale môžete nás aj podporiť.

Prispejte nám na kávu, nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Chcem prispieť

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: