Na východe vás namiesto vlakov odvezú autobusy. Skontrolujte si, ktorých spojov sa dotknú výluky


Foto: Na východe vás namiesto vlakov odvezú autobusy. Skontrolujte si, ktorých spojov sa dotknú výluky
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko informuje o aktuálnych výlukách na viacerých tratiach na východe Slovenska z dôvodu prebiehajúcich úprav infraštruktúry. Na dotknutých úsekoch preto nebudú jazdiť vlaky a dopravca za niektoré z nich nasadí náhradnú autobusovú dopravu.

Obmedzenia budú trvať od pondelka 8. júla do piatka 12. júla v rôznom rozsahu na trati:

  • Úpor – Michaľany (8. – 9. 7.)
  • Spišská Nová Ves – Vydrník (9. – 10. 7.): Od 7:15 do 12:20 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničných zastávkach Smižany, Spišské Tomášovce a Letanovce v smere Poprad na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.
  • Košice – Moldava nad Bodvou mesto (9. – 12. 7.)
  • Štrba – Východná (10. 7.): Od 09:40 do 16:40 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničnej zastávke Važec v smere Východná na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.
  • Trebišov – Úpor (10. –  11. 7.)
  • Vydrník – Spišská Nová Ves (12. 7.): Od 7:20 do 12:40 hod. bude výstup, respektíve nástup do/z vlakov na železničných zastávkach Letanovce, Spišské Tomášovce a Smižany v smere Spišská Nová Ves na opačnej strane, vľavo v smere jazdy vlaku.

Dotknuté spoje môžu mať podľa dopravcu meškanie až do 25 minút, pri väčšom meškaní nie je zaručené čakanie prípojných vlakov.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Najnovšie správy