Kvalita vody na kúpalisku v Stropkove bola potvrdená, areál otvoria už zajtra


Kvalita vody na kúpalisku v Stropkove bola potvrdená

Foto: Kvalita vody na kúpalisku v Stropkove bola potvrdená, areál otvoria už zajtra Foto: Facebook/Kúpalisko Stropkov - oficiálna stránka

Mesto Stropkov koncom júna informovalo o tom, že areál letného kúpaliska ostáva zatvorený aj napriek tomu, že je na sezónu pripravený. V jednom z troch bazénov bola nameraná zvýšená hodnota nežiaducich látok. Mesto prijalo nevyhnutné opatrenia a vo štvrtok 4. júla oznámilo pozitívne správy.

Areál letného kúpaliska bude od piatka 5. júla otvorený. „Od jari sme areál intenzívne pripravovali na novú sezónu a posledným krokom bolo overenie kvality vody autorizovaným laboratóriom a následne hygienikmi z RÚVZ vo Svidníku. Ako už viete, na dobrý výsledok sme si museli počkať o pár dní dlhšie,“ uvádza mesto na sociálnej sieti.

Novinky pre návštevníkov

Pre návštevníkov sú pripravené viaceré novinky v podobe skákacích hradov či kĺzačiek, taktiež obnovený bufet a chýbať nebude ani požičovňa plážového a športového vybavenia a obnovené ihrisko na plážový volejbal. V areáli sa bude konať aj viacero podujatí. 

Cena vstupného pre dospelých je päť eur, deti do 140 centimetrov, seniori a ZŤP zaplatia tri eurá. K dispozícii budú aj viacvstupové permanentky za zvýhodnené ceny. Informácie o sezóne na kúpalisku budú zverejňované TU.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj