Počas poslednej etapy cyklopretekov Okolo Slovenska sa pripravte na dopravné obmedzenia v okrese Poprad


Foto: Počas poslednej etapy cyklopretekov Okolo Slovenska sa pripravte na dopravné obmedzenia v okrese Poprad Foto: pixabay.com

V nedeľu 30. júna treba v okrese Poprad rátať s dopravnými obmedzeniami v súvislosti s poslednou etapou medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska 2024. Preteky vyvrcholia na Štrbskom Plese. 

V čase medzi 12:00 až 15:00 hod. bude pelotón prechádzať po trase Tatranská Štrba (I/18) – Svit – Poprad (II/534) – Starý Smokovec (II/537) – Vyšné Hágy (II/539) – Mengusovce (I/18) – Tatranská Štrba (II/538) – Štrbské Pleso.  V okruhu Vyšné Hágy – Mengusovce – Tatranská Štrba – Štrbské Pleso sa bude pelotón točiť trikrát, s cieľom na Štrbskom Plese.

Z toho dôvodu budú uvedené úseky ciest v okrese Poprad uzatvorené, súčasne bude od rána uzatvorený priestor smerom k mostíkom na Štrbskom Plese, kde bude pripravovaný priestor na dojazd pretekárov.

„V tejto súvislosti žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky v daných úsekoch ciest o zvýšenú opatrnosť, dávku trpezlivosti a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície, ako aj organizátorov podujatia,“ dodáva polícia Prešovského kraja na sociálnej sieti.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: