Biedronka opäť viac naznačuje príchod na Slovensko. Poliaci si zatiaľ vychutnávajú naše korbáčiky a salámy


Slovenský týždeň v Poľsku? Biedronka sa opäť pripomenula korbáčikmi

Foto: Biedronka opäť viac naznačuje príchod na Slovensko. Poliaci si zatiaľ vychutnávajú naše korbáčiky a salámy Foto: Biedronka.pl

Biedronka aj naďalej robí tajnosti. Nedávno sme vás informovali o tom, že poľská spoločnosť ešte stále neprezradila, v ktorých mestách otvorí svoje prevádzky. Isté je, že príde už koncom tohto roka. Indície zatiaľ naznačujú, že predajne by mohla otvoriť v krajských mestách okrem Bratislavy. Tam sa rozhodla umiestniť prevádzku pri hlavnom meste, konkrétne v Dunajskej Lužnej.

Spoločnosť pred mesiacom spustila veľký nábor zamestnancov na rôzne pozície, akými sú napríklad manažéri prevádzok, zástupcovia manažérov či právnici. Ponúkaná práca sa sústredila najmä v Trnave a Bratislave, informuje portál  tvnoviny.sk.

V predajniach láka na slovenské špeciality

Biedronka svoj príchod na Slovensko oficiálne oznámila koncom októbra minulého roka, kedy v Poľsku spustila slovenský týždeň. Originálne slovenské potraviny vytiahla v Poľsku opäť. Zákazníkov tieto dni láka na tradičné korbáčiky, parenice, syry, salámy, párky, sladkosti či nealko nápoje. 

Keďže sa po mesiacoch v Poľsku opäť objavili slovenské špeciality, spoločnosť tým odkazuje, že jej príchod na Slovensko sa nezadržateľne blíži a my si čoskoro budeme môcť vychutnávať potraviny za výhodné ceny.

„Toto je ďalšia etapa krásneho slovenského dobrodružstva. Reťazec burcuje apetít Poliakov ešte pred otvorením pobočiek na Slovensku pod značkou Biedronka, naplánovaným na koniec roka 2024,“ uviedla poľská spoločnosť v tlačovej správe.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu