V Prešove taká zdravá atmosféra, že choré ľudze barli odrucujú, smejú sa miestni na bizarnej fotografii


Miestni riešia záhadu liečivého stĺpu v Prešove

Foto: V Prešove taká zdravá atmosféra, že choré ľudze barli odrucujú, smejú sa miestni na bizarnej fotografii Foto: Facebook/ Prešov/ R. S.

Obyvateľov prešovského sídliska náramne pobavil pohľad na barle, ktoré boli voľne pohodené vedľa stĺpu verejného osvetlenia. Celú diskusiu pritom rozbehla obyčajná fotografia na sociálnej sieti. „V Prešove taká zdravá atmosféra, že choré ľudze barli odrucujú,“ napísal autor k záberu bariel pohodených na zemi.

Zdroj: Facebook/ Prešov

Prešovčania sa náramne zabávajú, stal sa na sídlisku zázrak?

Ľudia zo srdca Šariša svoj zmysel pre humor rozhodne nezapreli. Netrvalo dlho, aby sa pod príspevkom zjavili desiatky bizarných a vtipných scenárov. Ako mohol niekto len tak zabudnúť barly? Miestni poskytli jednoznačnú odpoveď. Stal sa zázrak. „Taže, poce śicke do Prešova, tu śe deju zazraky,“ napísala jedna z komentujúcich. Práve verzia o zázraku bola medzi diskutérmi obľúbeným variantom. „Možno sa práve ozdravil pri tom stĺpe. Asi je to uzdravujúci stĺp,“ dodal s humorom ďalší diskutér. 

Nad „zázračnými schopnosťami“ stĺpu verejného osvetlenia si lámu hlavy aj ďalší Prešovčania. Chodiť na sväté miesta vo svete už nie je potrebné, zázraky sa dejú aj na Šariši. „Zázračný stĺp, čo lieči. Niekto chodí do Lúrd, nám stačí stĺp,“ dodala ďalšia diskutérka. „Asi bol niekto na posudkovej komisii o priznanie ŤZP a neuspel, veď, načo mu už budú,“ humorne poznamenala Iveta. Prešovčania tak opäť raz nezapreli svoju veselú náturu.



Košice
Nitra
Bratislava
Banská Bystrica
Košice
Trnava
Banská Bystrica
Nitra
Žilina
Trenčín
Trenčín
Bratislava
Trnava
Žilina