FOTO: Takto vyzerá autokino v Prešove. Filmy na veľkokapacitnom parkovisku si môžete vychutnať až do augusta


FOTO: Takto vyzerá autokino v Prešove. Filmy na veľkokapacitnom parkovisku si môžete vychutnať až do augusta
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Prešovský Informačný Server

V Prešove si od začiatku júna môžete vychutnať na veľkokapacitnom parkovisku na ulici Jána Pavla II. filmy v originálnom autokine s najväčším nafukovacím plátnom na Slovensku. Filmy sú premietané každú stredu od 21:00 hod. až do konca augusta.

„Našim návštevníkom chceme ponúknuť netradičný filmový zážitok, ktorý nikde inde nenájdu. Atmosféru autokina pod hviezdnou oblohou totiž nenahradí žiadna streamovacia platforma ani moderné multikino s dokonalým zvukom. Vyskladali sme pestrú filmovú ponuku, z ktorej si vyberie skutočne každý,“ uviedol organizátor Autokina Prešov Peter Vlkovič.


Výnimočné je aj tým, že bude jediným na východe Slovenska. Premietať sa môže aj počas dažďa, zvuk si môžete naladiť priamo vo svojich autorádiách na FM frekvencii 93,3 MHz. Portál Prešovský Informačný Server uverejnil fotografie, ako Prešovčania odštartovali sezónu s výnimočným autokinom.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo



Prečítajte si viac: