Po 33-ročnej Hane v Tatrách pátrali aj horskí záchranári, napriek snahe sa ju nepodarilo nájsť


Po 33-ročnej Hane v Tatrách pátrali aj horskí záchranári

Foto: Po 33-ročnej Hane v Tatrách pátrali aj horskí záchranári, napriek snahe sa ju nepodarilo nájsť Foto: Horská záchranná služba

V utorok 28. mája pátrala Horská záchranná služba po 33-ročnej Hane z Bratislavy, ktorá je nezvestná od nedele 26. mája. O pomoc požiadala horských záchranárov polícia. Do pátrania sa zapojilo viacero záchranárov HZS so služobnými psami, dronom a štvorkolkou. 

Záchranári prepátrali územie od heliportu v Starom Smokovci smerom do Novej Lesnej a žltý TZCH od Tatranskej Lesnej až po Rainerovu chatu. Napriek snahe záchranných zložiek sa nezvestnú ženu nepodarilo nájsť,“ uvádza HZS na internetovej stránke.

Nezvestná Hana odišla v nedeľu spred rezortu Hrebienok v Starom Smokovci v čase okolo 23:00 hod. a odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu. Hana Sipková je vysoká 165 centimetrov, má svetlohnedé krátke vlasy a tmavozelené oči. Oblečenú by mala mať športovú ružovo-modrú bundu značky Dynafit, športové čierne nohavice rovnakej značky a športovú hnedú koženú obuv.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej Hane oznámte na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, č. t. 0961 893 371, resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom súkromnej správy na FB stránke KR PZ Prešov.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Prešovský kraj