Počas kosenia na Janouškovej v Prešove poškodili pracovníci detské hračky. Ako v takých prípadoch postupovať?


Počas kosenia na Janouškovej v Prešove poškodili pracovníci detské hračky

Foto: Počas kosenia na Janouškovej v Prešove poškodili pracovníci detské hračky. Ako v takých prípadoch postupovať?
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Prešov, Róbert Ľubocký; úprava redakcie

V meste Prešov už pár týždňov prebieha kosba verejnej zelene, ktorú vykonávajú Technické služby mesta Prešova. Každý týždeň sa venujú inej oblasti a v týchto dňoch kosili aj na ulici Janouškovej. Obyvateľ Róbert však na sociálnej sieti uverejnil znepokojivé fotografie. 

Na fotografiách je zachytený detský plastový domček a plastové pieskovisko, ktoré pracovníci počas kosby zničili. V detských hračkách sú viditeľné diery a sú značne poškodené. Podľa Róberta domček a pieskovisko kúpili pred pár mesiacmi. 

Ako uviedlo mesto Prešov pre Prešovak.sk, takáto vzniknutá situácia ich úprimne mrzí. Na základe podnetu našej redakcie kontaktovalo mesto Technické služby mesta Prešov, ktoré kosbu realizujú. Technické služby potvrdili, že s občanom, ktorý bol poškodený, komunikujú a situáciu riešia. 

„Pri podobných prípadoch je určite dôležité, aby občania kontaktovali naše technické služby a vzniknutú škodu možno čo najskôr nahlásili. Za túto nepríjemnosť a vzniknutú škodu sa aj v mene našej mestskej spoločnosti ospravedlňujeme,“ uviedol hovorca mesta Prešov Michal Hudák.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica
Trenčín
Žilina
Bratislava
Košice
Banská Bystrica
Žilina
Nitra
Trnava
Nitra
Trnava
Košice